Зазвичай доставка виконується згідно договору на поставку. Вартість доставки може значно коливатися при перевезенні в місцевість, де відсутня дороги з дорожнім покриттям. У разі перевищення терміну доставки, який вказаний в договорі – можливі компенсаційні виплати замовнику. У будь-якому випадку при оформленні замовлення менеджер повинен повідомити про всі деталі доставки. При замовленні або резервування сіп панелей, обов’язково зв’язуйтеся з менеджером по телефону.

Завантаження сіп панелей зі складу компанія-виробник виконує самостійно, а розвантаження в точці доставки виконується за рахунок коштів замовника і організовується замовником. Тому, звертаю увагу на необхідність заздалегідь домовитися з тими хто буде розвантажувати. Сіп панелі мають відносно невелику вагу (цільна близько 50 кг), їх комфортно переносити вдвох. Часто буває 80% сіп панелей домокомплекту розпущені згідно з проектом, в цьому випадку перенесення сіп панелей значно полегшується.

Найпопулярніший і найдешевший вид доставки попутною машиною, де вартість транспортування оплачується тільки в один бік. У цьому випадку тривалість пошуку машини для потрібного маршруту може зрости, а вартість доставки важко спрогнозувати, терміни розвантаження можуть бути дуже стислі і не допускається простій транспорту.

Перевірка товару при доставці

Перед тим, як прийняти товар, потрібно перевірити його на наявність дефектів і відповідність характеристикам, зазначеним в договорі.

Якщо ви виявите, що деякі характеристики не відповідають заявленим і це буде підтверджено фото або відеофіксацією, ви зможете відмовитися від товару і повернути кошти, або  отримати грошову компенсацію. Якщо ви виявили недоліки після початку монтажу, компанія-виробник домокомплекту не зможе компенсувати вартість сіп панелей. В будь-якому випадку раджу повідомити про це менеджера, можливо компанія-виробник погодиться розглянути звернення замовника, причини і випадки бувають різні.

Інші спірні питання між сторонами вирішуються на основі Закону України «Про захист прав споживачів».

Повернення товару

У разі якщо Ви відмовляєтеся від замовлення по не залежній від компанії-виробника причині, після відправлення сіп-панелей в місце доставки, витрати з доставки оплачує замовник. При поверненні товару з вини компанії – оплачує доставку компанія.