Остерігайтеся недобросовісних виробників сендвіч панелей

Відмінні ознаки виробника якісних сендвіч панелей

  1. Використання якісного сертифікованого матеріалу. Для виготовлення сендвіч панелі компанія використовує вологостійкі листи OSB з правильною геометрією від фірми EGGER, а також пінополістирол з високою щільністю, що сприяє хорошій теплоізоляції, міцності і довговічності сендвіч панелі в майбутніх умовах експлуатації.
  2. Для нанесення клею в нашому виробництві використовується спеціально обладнана лінія. За допомогою цього обладнання клей наноситься рівномірно на поверхні компонентів сендвіч панелі в автоматичному режимі. На вже нанесений клей система розпорошує воду, що необхідно для якісного склеювання поверхонь згідно з технічними умовами виробництва сендвіч панелей. Потім заготовка майбутньої сендвіч панелі відправляється під прес. У нашому виробництві використовується пневматичний прес. Прес притискає заготовки сендвіч панелей рівномірно по всій площині, що після повного висихання клею гарантує відсутність спучування і увігнутості. При поганому, не рівномірному або частковому притисканні, в сендвіч панелях з’являються повітряні порожнини. При попаданні в ці порожнини вологи можуть утворитися грибки, які через кілька років зруйнують сендвіч панель зсередини. Тому, якісне притискання критично важливе у технології виробництва сендвіч панелей.
  3. Наявність спеціальної виробничої лінії, дозволяє нашому виробництву в стислі терміни випускати величезний обсяг продукції, не втрачаючи при цьому в якості.
  4. Виробляти сендвіч панелі повинен досвідчений кваліфікований персонал. Це сприяє збереженню високих якісних характеристик сендвіч панелей і відповідність стандартам сендвіч технології. Персонал нашої компанії ретельно стежить щоб сендвіч панелі мали відхилення не більше допустимих і мали рівну поверхню без зміщення шарів. У нашому виробництві повністю контролюються всі процеси надходження якісної сировини, виготовлення сендвіч панелей і мінімізується ймовірність появи браку.
  5. Готові сендвіч панелі зберігаються в критому складі. Таким чином, панелі не піддаються впливу вологи і зберігають свої будівельні властивості.

Важливо!
Сендвіч панелі, які були зроблені з порушенням технології, не можуть вважатися міцним і надійним конструктивним матеріалом придатним для спорудження будинку. Сендвіч панелі виконують роль несучого елемента в конструкції сіп будинку, тому використання неякісних панелей зменшує термін експлуатації будинку, а в подальшому може призвести до його руйнування.

Як себе убезпечити

Найкраще, відвідати саме виробництво сендвіч панелей. Переконайтеся, що для виготовлення сендвіч панелей є всі необхідні умови і обладнання – прес і машина для нанесення клею. Перевірте якість комплектуючих матеріалів пінополістиролу і OSB по щільності. Пінополістирол низької якості складається з великих зерен, легко кришитися, має малу щільність і тому легше. Зверніть також увагу на щільність, вагу, товщину плити OSB, стан країв, прямокутність, відхилення геометричних розмірів.

Далі: Властивості і особливості сендвіч панелей

залиште відгук

Повідомлення

Ім'я

E-mail

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.