Привіт дорогий читачу. Історія цього блогу починається у 2010 році. Інформація, зібрана на цьому сайті, має більш розважальний характер і не претендує на істину в останній інстанції. Основною метою його створення є: привернення уваги громадськості до технології будівництва сіп будинків, обговорення та пошук способів вирішення проблем, що виникають при будівництві сіп будинків, а також пошук технічних рішень для обходу відомих недоліків під час експлуатації сіп будинків. Залишайте коментарі, беріть участь в обговореннях, діліться власним досвідом, разом ми зможемо знайти багато способів, як значно прискорити, здешевити, полегшити будівництво власного будинку. Можливо, після реалізації опублікованих у цьому блозі ідей та отриманого самостійного досвіду, хтось зможе створити власне підприємство, пов’язане з будівництвом із сіп панелей. Вітатимуться публікації успішних історій, подяки, донати для розвитку блогу.

Основні питання

  • Постачальники з низькою ціною та прийнятною якістю на продукцію, додаткові сервісні послуги (наявність складу, доставки). На що потрібно звернути увагу.
  • Опис напівавтоматичних ліній для виробництва сіп панелей, їх продуктивності та складності в обслуговуванні.
  • Питання технології виробництва сіп панелей. Що може вплинути на якість виробництва сіп панелей, збільшити або зменшити гарантовані терміни експлуатації, зменшити ймовірність появи браку.
  • Каталог постачальників якісних будматеріалів для будівництва з сіп панелей, знижки та акції на матеріали. Сертифікація продукції та підприємств.
  • Державні програми на будівництво енергоефективного житла.
  • Можливості оздоблення (внутрішньої/зовнішньої) для сіп будинків.

Запрошую зацікавлених осіб взяти участь у зборі, модерації та публікації авторських статей на тему будівництва будинків із сіп панелей.